Butiksindretning
Butiksindretning - overblik
Kunde
BR Danmark
Projekt
Butiksindretning, BR Danmark
Design
Ambiente

En legetøjsbutik i verdensklasse

Dette var Salling Groups ambition, da de overtog og relancerede BR-legetøjsmærket. De nye BR-legetøjsbutikker tilbyder indbydende legezoner og stemningsfulde kulisser for børn og barnelige sjæle, så kunderne kan prøve varen før køb og i fællesskab udfolde glæden ved leg. I dag er BR butikkerne en legedestination, hvor man bliver hængende lidt længere. En personlig, mindeværdig oplevelse som huskes.

Ambiente har hjulpet Salling Group og BR-teamet med design og konceptudvikling af det nye butikskoncept. Derudover har vi produceret og monteret alt fra piratskibslegepladser, en magisk skovlegeplads, en Lego-politistation, en vuggestue, et Pippi Langstrømpe-hus, gaming domes, krea-områder, 3D-pin-art stationer, et eventyrligt prinsesseslot med magiske spejle, en krokodille i fuld størrelse med plads til legetøj og meget mere.

Fra vision til virkelighed

Hos Ambiente er vi virkelig stolte over at være med til at højne butiksoplevelsen hos BR. Relevante butiksoplevelser er uden tvivl afgørende for fremtidige detailhandlere. Hos BR er legen i centrum. Hver butik har sit eget team, så oplevelsen og legeuniverset er forskelligt fra by til by. 

De fleste ombygninger er foretaget mens BR-butikkerne har været helt eller delvist åbne for at servicere kunderne og samtidig optimere indtjening i ombygningsperioden.

SKAL VI LEGE?