UVC luftdesinfektion

UVC-luftdesinfektion

Den luft, vi indånder i indendørs miljøer, er alt andet end ren. Faktisk recirkuleres den ofte sammen med alle de bakterier, vira, pollen og andre forurenende partikler der fanges i den.

Luxibels UVC-desinfektionssystem er et kendt system til luftdesinfektion, der kan reducere bakterier, vira, svampe- og skimmelsporer i luften, og det er blevet brugt i mere end 35 år. Luxibels UVC-desinfektionssystem kan anvendes i butikker, firmadomiciler, mødelokaler, produktionshaller, caféer, restauranter, hoteller, offentlige rum og meget mere.

International Ultraviolet Association (IUVA) mener, at UV-desinfektionsteknologier kan spille en stor rolle med henblik på at reducere overførsel af det virus, der forårsager COVID-19, SARS-CoV-2, baseret på aktuelle desinfektionsdata og empiriske beviser.

Luxibel B Air V2

Luxibel B Air V2 yder 24 timers luftdesinfektion i menneskers nærvær og eliminerer bakterier, vira og svampe- og skimmelsporer i luften. B Air V2 leveres inklusiv B Nozzle, der benytter Luxibels patenterede Mid-Air Disinfection System (MADS). Fremstillet i Europa og bestykket med Signify (tidl. Philips Lighting) lyskilder i høj kvalitet.

UVC-lyskilden har en levetid på mere end 9.000 timer og kan monteres på enten væg eller loft. Det anbefales, at lyskilden udskiftes én gang årligt samt at luftfilteret udskiftes to gange årligt.

Pris kr. 13.000  ekskl. moms og montage

Mid-Air Disinfection System (MADS)

MADS er udviklet til større rum med et publikum, hvor der skal tages højde for luftcirkulation. Den største fordel ved MADS er, at det sikrer at luften som udåndes suges opad af det aerodynamiske patenterede system. Bakterier og vira neutraliseres og steril luft blæses tilbage i lokalet. Når mennesker mødes i lukkede rum vil luftdesinfektion bidrage til at reducere smittespredningen.

UVC virker i alle indendørsmiljøer

Signify, verdens førende indenfor belysning, har sammen med National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) fra Boston University i USA, gennemført forskning, der validerer effektivitet af Signify UVC-lyskilder mht. til deaktivering af SARS-CoV2, virusset, der forårsager COVID-19.

Fordele ved UVC-teknologi

UVC-stråling besidder forskellige fordele, hvoraf blot nogle af dem er;

- eliminerer virus, bakterier og skimmelsporer i luften
- effektiv mod vand-luftbårne patogene mikroorganismer 
- miljøvenligt og har ingen skadelige effekter 
- har øjeblikkelig virkning 
- har lave omkostninger
- en fysisk proces uden brug af kemiske stoffer

Se den komplette brochure her

"Vores testresultater viser, at vira over en bestemt dosis UVC-stråling blev fuldstændig deaktiveret; i løbet af få sekunder kunne vi ikke længere påvise nogen virus. Vi er meget begejstrede for disse opdagelser og håber, at det vil fremskynde udviklingen af produkter, der kan hjælpe med at begrænse spredningen af COVD-19 .

Dr. Anthony Griffiths
Lektor i Mikrobiologi
Boston University School of Medicine