Domicilindretning
Domicilindretning - overblik
Kunde
Valtech A/S
Projekt
Kontor Aarhus, Danmark
Størrelse

435 m2

Design
Ambiente
Fotograf
Michael Berg Photography

"Valtech er et førende, globalt digitalt bureau, som deraf rummer alle tænkelige profiler; fra vores designere til udviklere og digitale strateger, der alle skal have de optimale omgivelser, når de skal fokusere på at skabe forretningstransformationer for vores kunder rundt i hele verden. Vi henvendte os til Ambiente, da vi havde brug for viden og kompetence til indretning af vores nye Aarhus domicil. Vi havde et ønske om, at vores nye omgivelser skulle synliggøre vores DNA med en inspirerende og bæredygtig indretning, båret af kreative og fleksible løsninger, som virkelig understøtter vores tagline ’Transform by Doing’. Vi er yderst tilfredse med processen og det endelige resultat.

Steffen Rasmussen, People & Culture Director, Valtech Denmark

Indretning - en fysisk manifestation

At få en virksomheds kompetencer og DNA udtrykt i domicilindretningen er en fysisk manifestation af virksomhedens CVI. Ambiente har valgt at synliggøre Valtechs kompetencer og DNA gennem en fleksibel, kreativ og aktivitetsbaseret indretning. En indretning, hvor funktionalitet, kreativitet og handling samles, så det kan skabe forskellige oplevelser for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Et råt univers med genbrugsmursten, betongulve og synlige ventilationer giver et smukt modspil til en cool indretning med klare, levende farver, markant grafik og fleksible møbler i Valtech’s nye domicil ved åen i Aarhus.

I domicilindretningen har vi brugt lækre tæpper, polstrede møbler, linoleum (et organisk naturprodukt) til specialdesignede borde, gardiner som akustik- og visuel afskærmning mellem de enkelte zoner, lyddæmpende loft og fleksible, unika møbler. Møblerne er på hjul og kan tilpasses til forskellige situationer: som møbler til store events, som arbejdsstationer med skriveborde og en høj taburet eller stol, til rumopdeling - og naturligvis som fleksible borde. Der kan dannes rum-i-rummet, som giver en stor fleksibilitet til dagligdagen. Valtech har en stærk og gennemtænkt miljøprofil, hvorfor mange beslutninger er taget med bæredygtighed for øje. En del møbler er genbrugt og har fået nyt liv i den nye indretning, ligesom nye møbler er produceret i FSC-certificeret træ med høj slidstyrke.

- Se en anden domicilindretning Ambiente har designet og realiseret.