Domicilindretning
Domicilindretning - overblik
Kunde
ferm LIVING
Projekt
Butik, showroom og hovedkontor, Danmark
Størrelse

450 m2

Design
ferm LIVING

En bygning fra 1700-tallet og skræddersyede løsninger sætter scenen for det nye Home of ferm LIVING

I etableringen af ferm LIVING’s nye 450 m2 store hovedkvarter, showroom og boutique i Holmen i København har Ambiente assisteret med gedigen håndværksmæssig produktion af unika elementer og on-site montage. Det nye hjem for ferm LIVING, Kuglegården, blev bygget i 1771 og er blevet brugt som lager for flådens kanoner. Bygningen er blevet nænsomt renoveret af Byggeselskabet Mogens de Linde, og den flotte bygning skaber en enestående ramme for ferm LIVING kollektionen.

Dette var ikke et projekt, hvor Ambiente malede nogle få vægge og flyttede møbler ind. Ambiente har bygget mere end 10 buede vægge i høj kvalitet, to store håndlavede pejse, opsat eksklusive håndlavede tegl, bygget en imponerende receptionsdisk i marmor-look og et 6 m langt indfarvet køkken med egetræskabe og -skuffer, corian bordplade og en håndlavet patineret kobbervandhane.

Vi er glade for at hjælpe ferm LIVING med at etablere deres nye hovedkvarter ved hjælp af vores håndværksmæssige og do-how erfaring. Design og koncept af ferm LIVING.

- Se et andet showroom projekt Ambiente har hjulpet med at realisere