Domicilindretning
Domicilindretning - overblik
Kunde
Delegate
Projekt
Kontor Aarhus, Danmark
Størrelse

508 m2

Design
Ambiente
Fotograf
Torben Bjerre

"Siden etableringen af Delegate har det været vores mål at skabe en rigtig god arbejdsplads med plads til det hele menneske. Et sted hvor det er sjovt at gå på arbejde - hver dag. 

Vores nye kontor har skabt en helt speciel stemning; fra storrumskontoret til de formelle og uformelle mødelokaler, de små telefonrum og de hyggelige loungeområder - og naturligvis med fodboldbordet som samlingspunkt i køkkenet. Kort sagt understøtter indretningen vores værdier og DNA. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat såvel som samarbejdet med Ambiente undervejs.

Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen, People & Culture Assistant, Delegate

Indretning af nyt Aarhus kontor med plads til fællesskabet og individuelle fordybelse


Ambiente fik til opgave at hjælpe Delegate med at indrette sig i Aarhus største erhvervspark, Frichsparken, hvor ejendomsselskabet Olav de Linde nænsomt har renoveret en gammel lokomotivfabrik med smukke, krumme tagkonstruktioner. Indretning omfatter godt 500 m2 kontor, mødelokaler, kantine og to små stillezoner. Indretningen er skabt med fokus på fællesskabet og samarbejdet såvel som muligheden for individuel fordybelse for at understøtte medarbejdernes individuelle behov.

- se en anden domicilindretning Ambiente har designet og realiseret

Delegate er et IT-konsulenthus, som hjælper virksomheder til bedre vidensdeling og arbejdsprocesser gennem digitalisering. Delegate har fire gange vundet arbejdsmiljø-konkurrencen Great Place to Work for Danmarks bedste it-arbejdsplads. 98% af de ca. 70 ansatte synes, alt taget i betragtning, at Delegate er et rigtigt godt sted at arbejde.