Domicilindretning
Domicilindretning - overblik
Kunde
25syv
Projekt
Hovedkontor Aarhus, Danmark
Størrelse

350 m2

Design
Ambiente
Fotograf
Vembye Photo

"Hos 25syv ønskede vi at etablere det fedeste kontormiljø i Jylland - for at fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere. Ambiente har leveret et flot, funktionelt og velfungerende kontormiljø med en fed atmosfære, vi aldrig selv kunne have skabt. Ambiente har været yderst professionelle. De har overholdt budget og tidsplan, så vi kunne flytte direkte ind på den aftalte overdragelsesdag. Vi er særligt tilfredse med Ambientes rådgivning i forhold til design, funktionalitet og økonomiske dispositioner."

Alan Nørgaard, Brand Manager, 25syv

Den fedeste kontorindretning; hyggeligt, råt kontormiljø i Pakhusene på Aarhus Ø

25syv ønskede, med en centralplacering på Aarhus Ø, at tiltrække unge, kompetente medarbejdere. Ambiente blev bedt om at designe og implementere en flot, funktionel og stemningsfuld indretning, der udstråler kvalitet og seriøsitet – en arbejdsplads som medarbejderne kan identificere sig med og være stolte af. En arbejdsplads med plads til kreative tanker, humor og hyggeligt samvær.

Pakhusenes rå univers med betongulve, synlige installationer har Ambiente kombineret med en klassisk farvekombination af mørke, blå nuancer og varme, brunlige toner, der er med til at skabe en afslappet stemning og et personligt, professionelt udtryk. Farverne skaber en smuk sammenhæng til vandet og komplimenterer 25syv’s mange brandfarver. Indretningen tager afsæt i det skandinaviske formsprog, farver og materialer - og er krydret med industrielle rumdelere, personlig wallart, dekorative plantelofter og legende elementer - som det centralt placerede bordtennisbord. Resultatet er et moderne, smart og indbydende kontormiljø med hyggelige mødelokaler og lækre loungemiljøer, der understøtter ambitionen om at tiltrække og fastholde talenter.

- Se en anden domicilindretning Ambiente har designet og realiseret.

25syv er et dansk selskab med solid erfaring inden for spilbranchen. 25syv blev etableret i 2014 med en moderne og innovativ tilgang til spillemarkedet, og har siden etableringen været på en kraftig vækstrejse. Hovedkontoret er nu flyttet fra Silkeborg til Pakhusene på Aarhus Ø for at kunne tiltrække og fastholde de rette medarbejdere.