TESTIMONIALS - DET SIGER VORES KUNDER

“Living Georg Jensen har samarbejdet med Ambiente i forbindelse med et nyt messekoncept til ind- og udlandsmesser. Det har været en fantastisk proces med et yderst professionelt team. Vi følte os i gode hænder allerede fra første møde. Den kreative proces var en drøm, og selve opbygningen gik uden den mindste bekymring. Vi har selvfølgelig fortsat vores samarbejde med Ambiente og ser frem til flere spændende projekter i trygge hænder.”

Sarah Simone Jørgensen
Global HOME Visual Merchandiser at Georg Jensen

“Hos Paradis Is er vi rigtig glade for at samarbejde med Ambiente. Det bedste ved Ambiente er deres professionelle og kreative tilgang til projekterne. Uanset hvilke uforudsete problemer som opstår undervejs så reagerer Ambiente altid med et smil og formår at finde en løsning uden at vi kommer til at føle os utrygge.

Ambiente har, til vores fulde tilfredshed, indrettet vores hovedkontor samt stået for design og opbygning af vores nyeste butikker, hvilket gør, at Ambiente er vores foretrukne samarbejdspartner indenfor design og butiksopbygning.”

Søren Falck Hansen
International & Marketing Manager at Paradis Ice Cream

“Actona Company har nu samarbejdet med Ambiente i 9 måneder om både indretning af showroom, butik samt messestande i ind- og udland. Vi er rigtig glade for samarbejdet.

Ambiente er en meget kreativ, iderig og professionel samarbejdspartner. Og ikke mindst menneskene bag Ambiente er helt fantastiske. Alle ved, at ”kemien” er vigtigt, når man samarbejder, og den kan vi kun sige er i TOP.

Hos Actona kan vi varmt anbefale et samarbejde med Ambiente.”

Charlotte V. Kristensen
Marketing Manager at Actona Company

“The best thing about working with Ambiente is that we just have to throw them an idea - they immediately understand what we wish to achieve and can convert it to a complete solution that has been carefully thought through in every detail. They are not just extremely creative and always up-to-date with the latest trends, they are also extremely skilled craftsmen. And they understand the necessity for cost efficiency and for having a business-minded point of view.

With Ambiente we can rest fully assured that everything will work out perfectly and is taken well care of. Whatever the challenge, Ambiente always says “don't worry, we’ll sort it out”, and they do. Even if unforeseen problems appear and even if we change our plans midway, Ambiente will respond with a smile and efficient organization. What is more, Ambiente has the best team around; they are a pleasure to work with!”

Lenka Teilmann
Creative Director & Designer at Furninova

“During the past 12 years that we have had the pleasure to cooperate with Ambiente we have only experienced a high degree of service and understanding of our needs. Michael Skjødt and his team have a great understanding of our demands for creative solutions and solutions of high quality. Delivery is always on time usually in the same standard and to the very same price that has been agreed upon.

In the rare occasions when not everything goes as planned Ambiente always finds a satisfying solution in order for us to create the best possible experience to our customers and stake-holders.”

Kristian Kastoft
Head of Projects & Communications at Danish Crafts

“Ambiente som samarbejdspartner var ikke svært. Deres professionelle tilgang, deres kreative tilgang og samarbejde gør dem til vores foretrukne partner. Lige fra de store indledende tanker til de sidste små detaljer i byggefasen bliver gennemført, og man er ikke nervøs for om tingene lader sig gøre - Ambiente gør det bare.”

Morten Olivius
Area Sales Manager at Roblon Lighting

“Ambiente hjalp os med at skabe en attraktiv opholdssalon til vores hotelgæster i et byggeri fra 1898. Salonen skulle indrettes med effekter fra vores grundlæggers private stue og fortælle hans og stedets historie. Opgaven krævede indsigt i vores historie og respekt for de eksisterende rammer. Samtidig skulle rummet ikke være et museum, men bringes ind i dette århundrede og hænge sammen med husets øvrige indretning.

Ambiente forstod opgaven til fulde. Et moderne re-design af tapet fra tiden samt et særdeles veludført renoveringsarbejde af møbler og effekter har gjort salonen til et indbydende opholdsrum. Opgaven krævede i øvrigt mange kreative løsninger, efterhånden som den gamle bygning viste sig at rumme overraskelser. Også dette blev løst til vores fulde tilfredshed.”

Marie Louise Mols
Conference Manager at Hotel Vejlefjord

“Ambiente har været det rigtige valg for os. Siden genåbningen af vores brillehus har vi haft glæden af at servicere både nuværende og nye kunder. Vi har haft så travlt siden genåbningen, at vi ikke har haft tid til at lave noget markedsføring, men bare det, at vi har lavet om på vores butik, gør at vi har fået en del nye kunder. Butikken er delt op i forskellige indtryk, der gør, at omgivelserne er dejlige og lækre. Alle vores kunder er glade for vores ny nyindrettede butik.

Samarbejdet med Ambiente A/S har været en fantastisk proces fra ide generering til projektafslutningen. De har været i stand til at opfylde vores forventninger i forhold til vores behov. Jeg kan huske da jeg så 3D billederne af vores kommende butik, der blev jeg overbevist om, at vi havde truffet det rigtige valg ved at vælge Ambiente.”

Ole Larsen
Owner of Brillehuset Thisted

“I forbindelse med redesign og opbygning af vores nye brillebutik er vi meget tilfredse med resultatet, samt med samarbejdet med Ambiente. Vores brillebutik har fået et super godt design, hvilket passer perfekt til vores behov og image. Den har fået en mere up-to-date indretning. Samarbejdet med Ambiente har været en positiv oplevelse hele vejen. De har haft en forståelse for vores stil og har været i stand til at opfylde vores forventninger, hvor de har været kreative og udvist styr på arbejdsprocesserne. Jeg anbefaler Ambiente, hvis man skal have lavet om på sin butiksindretning.”

Torben Skov Møller
Owner of Møller & Sandahl