Om Ambiente

Messekoncepter og butiksindretning

Ambiente udvikler kreative idéer og koncepter, der får dine brands og produkter til at leve.
Vi skaber kreative rum inden for områderne messe, udstilling, detail samt kunst- og design-relaterede projekter.


Når Ambiente skaber dit rum, får du noget unikt - hvad enten det er på en messe, i en butik eller andre sammenhænge.
Ingen idé er for kreativ eller abstrakt. Kontakt os, hvis du har en idé, som Ambiente kan hjælpe med at gøre til virkelighed. Vi deltager aktivt i hele processen - lige fra den første skitse til den endelige implementering.

Klik for at se eksempler på vores arbejde med messebutik og kunst/design
 

Konkrete resultater

Ambiente hjælper din virksomhed med at skabe anderledes rum. Rum, der sælger dit brand. Rum, der får kunderne til at stoppe op ved messestanden eller på gågaden, og som drager dem ind for at kigge. Ambiente leverer funktionelle løsninger, der skaber konkrete resultater for dig.
 

Vi er med hele vejen

Ambiente designer ikke bare en drøm. Hos Ambiente implementerer vi vores egne løsninger, så selv de vildeste forslag bygger på solid bund af praktisk erfaring og håndværksmæssig kunnen.

Vi arbejder ud fra dine fastlagte målsætninger og leverer det koncept, som passer bedst til dit firma. Både kreativt og økonomisk. Med et rum fra Ambiente arbejder du aktivt med fysisk markedsføring. Det vil sige, at vi hos Ambiente får din virksomhed og dine produkter til at skille sig ud fra mængden. Dermed har du det bedst mulige salgsværktøj at bygge videre på.

Kontakt os for en snak om dit fremtidige kreative rum.